Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB1),s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za E-poslovanje.

Ob registraciji v sistem spletne trgovine,uporabnik pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnešenimi podatki.Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

– identiteto podjetja(ime in sedež podjetja)

– kontaktne naslove(E-pošta,telefon)

– bistvene značilnosti izdelkov

– dostopnost izdelkov v razumljivem roku

– pogoje dostave izdelka (način,kraj in rok dostave)

– vse cene morajo biti jasno in nedvoumno prikazane

Vse cene so izražene v EUR (evrih)

Način plačila

V spletni trgovini Vam omogočamo naslednje vrste plačila:

– osebni prevzem blaga na sedežu podjetja po predhodnem dogovoru

– z nakazilom na račun ponudnika po izdanem predračunu

– plačilo s plačilnimi karticami

Naročila

Oddana naročila se smatrajo kot dokončna.V primeru napačnega naročila ali preklica lahko kupec popravi/prekliče svoje naročilo,dokler ne prejme e-poštnega sporočila “potrditev naročila”.Ko kupec prejme e-sporočilo “potrditev naročila”,preklic ni več mogoč.

Podjetje si v primeru,ko ugotovi,da pod navedenimi pogoji ne more izvesti naročila,pridržuje pravico do zavrnitve naročila.

Vračilo blaga

Če Vam blago ne ustreza,nas morate o vaši nameri oz.reklamaciji obvestiti v 15 dneh od prejema pošiljke.izdelke morate vrniti v roku 30dni od datuma vložitve Vaše pisne namere oz.reklamacije.Izdelki morajo biti vrnjeni v originalni embalaži in ne smejo biti poškodovani,oziroma uporabljeni.Zraven mora biti priložen original račun.Izdelke vrnete na naslov podjetja.O svoji nameri nas lahko obvestite na telefonsko številko: 031 227 921. Paketov z odkupnino ne sprejemamo.

Dostava

Zavezujemo se,da bomo blago dostavili v dogovorjenem času.Dobavni rok za izdelke,ki so na zalogi je 3-7 delovnih dni.Za izdelke,ki trenutno niso na zalogi Vas prosimo,da nas kontaktirate na info@vodni-filtri.si in z veseljem Vam bomo sporočili,kdaj bodo želeni izdelki dobavljivi.Dobavni rok izdelkov na zalogi začne teči z izdajo e-poštnega sporočila z naslovom “potrditev naročila”.V kolikor je sporočilo izdano do 12.ure,začne dobavni rok veljati z istim dnem,v nasprotnem primeru z naslednjim delovnim dnem.

Za izdelke po naročilu je potrebno predplačilo, dobavni rok 7-14 dni, oziroma povprašajte o roku dobave preko kontaktnega obrazca ali postavite vprašanje na info@vodni-filtri.si

Cene

Cene izdelkov v spletni trgovini so označene v valuti EUR in so dokončne.Podjetje ni davčni zavezanec ( DDV ni obračunan na podlagi 1.odstavka 94. Člena Zakona o davku na dodano vrednost).