Spletni nakup

Izberite izdelek, ki ga želite kupiti in kliknite na gumb “V košarico”. V predalčku desno zgoraj se izpiše količina in skupni znesek naročenih izdelkov, brez prikazanih stroškov dostave.

Če želite odstraniti določen izdelek kliknite na “KOŠARICA”, kjer lahko to tudi storite z klikom na gumb “x”. Z klikom na gumb “- ali +” lahko zmanjšamo oz. dodamo količino izdelkov v nakupovalni košarici.

Ko ste z naročilom zadovoljni kliknite na gumb “Nadaljuj na blagajno”.

Registracija uporabnika:

Za oddajo naročila je potrebna registracija oz. prijava uporabnika. Pri postopku registracije v sistem spletne trgovine, obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

Postopek registracije oziroma prijave je enostaven in ga opravite tako, da v košarici kliknete na gumb NADALJUJ Z NAROČILOM.

Če v spletni trgovini nakupujete prvič se pred prvim nakupom registrirajte.

Če ste v naši trgovini že kupovali označite krogec pod prijava, vpišete svoje uporabniško ime in geslo ter kliknete na gumb prijava. Če ste geslo pozabili, uporabite možnost Ste pozabili geslo?

V naslednjem koraku navedete naslov za dostavo,če se le ta razlikuje od navedenega. Ponovno preverite naročene izdelke in količino ter kliknite gumb “Potrdi naročilo”.

Po oddanem naročilu,na e-mail prejmete povzetek naročila ter v priponki predračun, ki ga lahko poravnate s plačilnim nalogom preko katere koli banke, spletne banke, pošte…